Ο Κύπριος Δώρος του 'Power of Love ' σε videoclip της Παπαρίζου - VIDEO

Ο Κύπριος Δώρος του 'Power of Love ' σε videoclip της Παπαρίζου - VIDEO

Στο videoclip της Έλενας Παπαρίζου συμμετέχει ο Δώρος Παναγίδης, ο Κύπριος παίκτης του "Power of Love'', ο οποίος τότε υποδυόταν το κακό παιδί.

Ο δημοφιλής παίκτης του «Power o f Love», Δώρος Παναγίδης, το 2015 πρωταγωνιστούσε στο videoclip της Έλενας Παπαρίζου με τίτλο «Love Till It’s Over».

Σχετικό άρθρο: 'Αντρική' ένταση στο Power of Love - Ο ρόλος του Κύπριου Δώρου καταλυτικός - VIDEO

Ο Δώρος Παναγίδης που ψηφίστηκε ως ο πιο δημοφιλής παίκτης μέσα στο σπίτι, παρίστανε το κακό παιδί... με όπλο στο χέρι και μπλεγμένος σε άσχημες καταστάσεις.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Δώρος Παναγίδης μας εκπλήσσει καθημερινά, αφού συνεχώς βλέπουν το φως της δημοσιότητας νέα πράγματα για τον βίο του, επαγγελματικό και προσωπικό προτού εισβάλει στο reality.

Δείτε το video στο απόσπασμα που ακολουθεί:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=9&v=TX1ZijKT8vg

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Η σύνθεση της πολυμερούς, επιτρέπει συζήτηση επί της ουσίας» - Συναντήθηκε με την Ολγκίν ο ΠτΔ

«Η σύνθεση της πολυμερούς, επιτρέπει συζήτηση επί της ουσίας» - Συναντήθηκε με την Ολγκίν ο ΠτΔ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό κα Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE