Σκάει «βόμβα» με Τακπατζουμί

Σκάει «βόμβα» με Τακπατζουμί

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ και του Ερμή είναι στο στόχαστρο ομάδας της Ιρλανδίας.

 

Σύμφωνα με την Irish Independent ο 29χρονος Νιγηριανός με ιταλικό διαβατήριο που πέρασε τα τελευταία χρόνια της καριέρας του στην Νορβηγία και πιο συγκεκριμένα στις Strømsgodset και Lillestrom είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα και να μεταγραφεί στην Dundalk Fc.

Όπως αναφέρουν τα δημοσίευματα ο Μάρκο αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της ημέρας και πρόκειται για μια εξαιρετική προσθήκη στο ρόστερ της 2ης πιο πετυχημένης ομάδας της Ιρλανδίας, ενώ αν όλα πάνε καλά αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του για τον αγώνα της Παρασκευής κόντρα στην Shamrock Rovers.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE