Σκάει «βόμβα» με Τακπατζουμί

Σκάει «βόμβα» με Τακπατζουμί

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ και του Ερμή είναι στο στόχαστρο ομάδας της Ιρλανδίας.

 

Σύμφωνα με την Irish Independent ο 29χρονος Νιγηριανός με ιταλικό διαβατήριο που πέρασε τα τελευταία χρόνια της καριέρας του στην Νορβηγία και πιο συγκεκριμένα στις Strømsgodset και Lillestrom είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα και να μεταγραφεί στην Dundalk Fc.

Όπως αναφέρουν τα δημοσίευματα ο Μάρκο αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της ημέρας και πρόκειται για μια εξαιρετική προσθήκη στο ρόστερ της 2ης πιο πετυχημένης ομάδας της Ιρλανδίας, ενώ αν όλα πάνε καλά αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του για τον αγώνα της Παρασκευής κόντρα στην Shamrock Rovers.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Την όπως-όπως αποχώρηση της κινεζικής κοινοπραξίας από το εργοτάξιο του τερματικού στο Βασιλικό και κατασκευαστικά έργα στο… περίπου, φανερώνει η μελέτη των Γάλλων εμπειρογνωμόνων.

BEST OF TOTHEMAONLINE