Μονόλογος για την Πάφο το Α΄ ημίχρονο

Μονόλογος για την Πάφο το Α΄ ημίχρονο

Ολοκληρώθηκε το Α΄ ημίχρονο στο «Στέλιος Κυριακίδης», στον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου ανάμεσα στην Πάφο και την ΕΝΠ, με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 2-0, σκορ το οποίο αν παραμείνει, τους δίνει φυσικά το εισιτήριο της πρόκρισης στους «8», αφού στο πρώτο ματς, οι «βυσσινί» επικράτησαν με 3-2.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για την Πάφο, η οποία πέτυχε δύο γκολ με τους Σικόρσκι και Ρόγκουλιτς στο 15΄ και 28΄ αντίστοιχα, ενώ είχε και δοκάρι στο 32΄ με τον Ταραβέλ, αλλά και ευκαιρίες για περισσότερα γκολ!

Η ΕΝΠ είχε παθητικό ρόλο στο πρώτο μέρος και δεν μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία της στην περιοχή της Πάφου, πέρα από 1-2 περιπτώσεις.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.