Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου.
Οι «γαλαζοκίτρινοι» οι οποίοι παρατάχθηκαν με… δέκα αλλαγές (!) στη σύνθεση τους, προηγήθηκαν μόλις στο 7΄ με τον Ποτέ, όμως ο Ερμής απάντησε στο 15΄ με τον Μοντέιρο και μπήκε στο κόλπο της πρόκρισης.
Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή μπάλας, αλλά δεν απειλούσαν ιδιαίτερα (πέρα από 1-2 περιπτώσεις), ενώ ο Ερμής ήταν επικίνδυνος στην κόντρα επίθεση και είχε 1-2 καλές στιγμές για το 1-2.
Τελικά, στο 45΄ ο Μακρής σκόραρε, δίνοντας ξανά το προβάδισμα στον ΑΠΟΕΛ (2-1) και ουσιαστικά, σφράγισε το εισιτήριο της πρόκρισης για την ομάδα του.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις