Πάους: «Δεν υπήρχαν μεγάλες διαφορές από τις δύο ομάδες»

Πάους: «Δεν υπήρχαν μεγάλες διαφορές από τις δύο ομάδες»

Δείτε τι δήλωσε ο προπονητής της ΕΝΠ, Αντρέ Πάους, μετά την ήττα της ομάδας του από την Πάφο και τον αποκλεισμό της από τη συνέχεια του κυπέλλου.

Αναλυτικά:

«Νιώθω περήφανος για τους παίκτες μου, αφού έβγαλαν ενέργεια και πάθος στο γήπεδο. Μπήκαμε όμως κάπως φοβισμένα στο παιχνίδι.

Είχα πει στους παίκτες μου ότι η Πάφος δεν θα μας υποτιμήσει και παρότι έδωσε ευκαιρίες σε αρκετούς αναπληρωματικούς, θεωρώ ότι τα πήγαν περίφημα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και δεν σκοράραμε από καθαρή ατυχία. Θεωρώ ότι αν βάζαμε ένα γκολ, πιθανότατα να ερχόταν και δεύτερο.

Νομίζω ότι δεν υπήρχαν μεγάλες διαφορές από τις δύο ομάδες και δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου. Επικεντρωνόμαστε πλέον στο πρωτάθλημα και στο στόχο της ανόδου».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE