Υποβαθμίζεται στην Β’ κατηγορία ο Άρης

Υποβαθμίζεται στην Β’ κατηγορία ο Άρης

Διπλό παραμονής για τοιν Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Η ομάδα του Χρύση Μιχαήλ κέρδισε στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος πρώτης κατηγορίας τον Άρη στο Τσίρειο Στάδιο με 0-1.

Χρυσός σκόρερ για τους «μαυροπράσινους» ο Τόρρες.

Η νίκη αυτή σφραγίζει τη διατήρηση του Ολυμπιακού στο γκρουπ της δεύτερης εξάδας, όπου μέσα από τους αγώνες μπαράζ θα διεκδικήσει την παραμονή του στην πρώτη κατηγορία και τη νέα σεζόν ενώ ο Άρης του χρόνου θα αγωνίζεται στην Β' κατηγορία.

 

 

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE