ΛΑΡΝΑΚΑ: Καταζητείται νεαρός για κλοπή χρημάτων από ταμειακή

ΛΑΡΝΑΚΑ: Καταζητείται νεαρός για κλοπή χρημάτων από ταμειακή

Νεαρός 30 χρόνων από τη Λάρνακα καταζητείται από την Αστυνομία ως ύποπτος για κλοπή χρημάτων από ταμειακή μηχανή καταστήματος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία την Τετάρτη (21/1) γύρω στις 14.30 το μεσημέρι λήφθηκε τηλεφώνημα στο Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας ότι σε κατάστημα που βρίσκεται στην Οδό Νικοδήμου Μυλωνά στη Λάρνακα, άγνωστος άνδρας εισήλθε εντός του υποστατικού και πήρε χρήματα από την ταμειακή μηχανή.

Μέλη του Τμήματος μετέβησαν στη σκηνή όπου εντόπισαν τον αλλοδαπό υπάλληλο του καταστήματος ο οποίος ανέφερε πως ενώ βρισκόταν στον πρώτο όροφο του υποστατικού και επιδιόρθωνε ηλεκτρικούς υπολογιστές, είδε από την οθόνη του εγκατεστημένου κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης ένα άγνωστο άνδρα να εισέρχεται στο κατάστημα, στη συνέχεια να πηγαίνει μπροστά από την ταμειακή μηχανή και να παίρνει από μέσα χρήματα.

Στη συνέχεια ο υπάλληλος, σύμφωνα με την καταγγελία του, κατέβηκε στο ισόγειο του καταστήματος και προσπάθησε να ακινητοποιήσει τον άγνωστο άνδρα χωρίς όμως επιτυχία.

Μέλος του Τμήματος Μικροπαραβάσεων Λάρνακας αξιοποιώντας τις εικόνες από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης αναγνώρισε το δράστη ως το άτομο που διέπραξε τα αδικήματα της απόπειρας κλοπής και της παράνομης εισόδου σε υποστατικό. Πρόκειται για 30χρονο από τη Λάρνακα, πρόσωπο γνωστό στην Αστυνομία για παρόμοιας φύσης αδικήματα.

Εναντίον του 30χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE