Δεν ήταν εν βρασμώ ψυχής…

Δεν ήταν εν βρασμώ ψυχής…

Μια λεπτομέρεια που έχει τη σημασία της, σε σχέση με τη χθεσινή κίνηση-έκπληξη του Πέτεφ να θέσει εκτός πλάνων τρεις παίχτες της ομάδας. 

Όταν ενημέρωσε τους Μαρκάσα, Άλεξ Σοάρες και Ράφα Λόπες ο Βούλγαρος κόουτς, ήταν παρών και ο πρόεδρος Αντώνης Τζιωνής. 

Η απόφαση του Πέτεφ δεν πάρθηκε εν βρασμώ ψυχής, μετά τον αποκλεισμό από τη Δόξα. Πληροφορούμαστε ότι είχε «φυλαγμένα» κάποια πράγματα και από προηγούμενα ματς, για τη συμπεριφορά των τριών παιχτών. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE