Κλείνει ξανά η δεξιά λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού

Κλείνει ξανά η δεξιά λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, την Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού από τη Λευκωσία μέχρι την Σκαρίνου, θα εκτελούνται εργασίες για απομάκρυνση σκυβαλοσακούλων από την κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου. 

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας σε μήκος 200 μ. περίπου, με κατεύθυνση προς Λεμεσό και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας. 

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά την διάρκειά τους. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: «Θα επηρεάζεται η διαγωγή ενός μαθητή στο απολυτήριο» – Οι πρωτοβουλίες από τον Υπ. Δικαιοσύνης μετά τα έκτροπα το Πάσχα   

VIDEO: «Θα επηρεάζεται η διαγωγή ενός μαθητή στο απολυτήριο» – Οι πρωτοβουλίες από τον Υπ. Δικαιοσύνης μετά τα έκτροπα το Πάσχα  

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Μάριος Χαρτσιώτης, μιλώντας στο sigma, στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι», τόνισε τις πρωτοβουλίες που θα λάβουν αναφορικά με τα έκτροπα που συνέβησαν το Πάσχα σε ολόκληρη την Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE