Μόνοι τους έβγαλαν τα μάτια τους…

Μόνοι τους έβγαλαν τα μάτια τους…

Ο Άρης ακολουθεί τον Εθνικό στη δεύτερη κατηγορία. Η ταξιαρχία δεν κατόρθωσε να… ανανεώσει την παραμονή της στα «σαλόνια» για τέταρτη σεζόν. 

Η ψεσινή ήττα από τον Ολυμπιακό στο Τσίρειο, αποτέλεσε τη χαριστική βολή. 

Πρέπει να ομολογήσουμε όμως, ότι για να μην… επιβιώσει ο Άρης, κόστισαν παραπάνω τα σοβαρά λάθη στον προγραμματισμό, αλλά και oι τρεις αλλαγές προπονητών. 

Ο πρόεδρος Σταύρος Δημοσθένους όταν ηρεμήσει, λογικά θα παραδεχθεί ότι ουσιαστικά μόνοι τους έβγαλαν τα μάτια τους. 

Βασικά πληρώνουν τις δικές τους αποφάσεις. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE