Η Σοφία Καρβέλα με μαγιό και χωρίς ρετούς - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Σοφία Καρβέλα με μαγιό και χωρίς ρετούς - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μπορεί το καλοκαίρι να αργεί... αλλά η Σοφία Καρβέλα έβαλε το μαγιό της στο σπίτι της και πόζαρε στον φακό χωρίς ρετούς.  

Η Σοφία Καρβέλα εργάζεται ως στυλίστρια στη Νέα Υόρκη και στον λογαριασμό της στο nstagram μπορείς να δεις τα πιο μεγάλα trends της σεζόν.

Την τελευταία τάση της μόδας στα μαγιό μας έδειξε την Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, παριστάνοντας το μοντέλο. 

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα ποζάρει στο Instagram με ένα ψηλόμεσο μπικίνι και μας δείχνει την λεπτή της σιλουέτα.

Αδύνατη και με καλλίγραμμα πόδια, παρόλο που δεν έχει μαύρισε καθόλου φαίνεται ότι διαθέτει ένα καλλίγραμμο σώμα, το οποίο δεν έχει ανάγκη το ρετούς. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: «Κοινός στόχος των 27 η στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

ΠτΔ: «Κοινός στόχος των 27 η στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

Τη σημασία της συμπερίληψης αναφοράς στα συμπεράσματα της έκτακτης συνόδου κορυφής πως οι απειλές για την ασφάλεια της Ευρώπης δεν περιορίζονται στη Ρωσία, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.