Η Σοφία Καρβέλα με μαγιό και χωρίς ρετούς - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Σοφία Καρβέλα με μαγιό και χωρίς ρετούς - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μπορεί το καλοκαίρι να αργεί... αλλά η Σοφία Καρβέλα έβαλε το μαγιό της στο σπίτι της και πόζαρε στον φακό χωρίς ρετούς.  

Η Σοφία Καρβέλα εργάζεται ως στυλίστρια στη Νέα Υόρκη και στον λογαριασμό της στο nstagram μπορείς να δεις τα πιο μεγάλα trends της σεζόν.

Την τελευταία τάση της μόδας στα μαγιό μας έδειξε την Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, παριστάνοντας το μοντέλο. 

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα ποζάρει στο Instagram με ένα ψηλόμεσο μπικίνι και μας δείχνει την λεπτή της σιλουέτα.

Αδύνατη και με καλλίγραμμα πόδια, παρόλο που δεν έχει μαύρισε καθόλου φαίνεται ότι διαθέτει ένα καλλίγραμμο σώμα, το οποίο δεν έχει ανάγκη το ρετούς. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Μπορεί οι προεδρικές εκλογές του 2028 να απέχουν ακόμη σχεδόν δύο χρόνια, ωστόσο στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες εσωκομματικές διεργασίες ενόψει της επιλογής του υποψηφίου που θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE