«Τσουνάμι» αποχωρήσεων, τέλος και το γραφείο Τύπου!

«Τσουνάμι» αποχωρήσεων, τέλος και το γραφείο Τύπου!

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η αποψίλωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς από την Πέμπτη αποτελεί παρελθόν το δίδυμο του γραφείου Τύπου, Γαρρής-Δρουκόπουλος. Απολύσεις κι άλλων υπαλλήλων.

Το… τσουνάμι των αποχωρήσεων συνεχίζεται στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός με την υπογραφή του Γιάννη Αλαφούζου και των συνεργατών του, είτε αυτοί βρίσκονται εκτός γραφείων ΠΑΕ όπως ο Χρήστος Παναγόπουλος είτε εντός όπως ο Αλέκος Σφυρής. Την Πέμπτη αρκετοί υπάλληλοι ενημερώθηκαν πως δεν θα συνεχίσουν την εργασία τους στο «τριφύλλι» ενώ όλο αυτό το διάστημα δούλευαν και έβαζαν πλάτη, όντας απλήρωτοι για αρκετούς μήνες. Προφανώς αυτή η κίνηση θα αποτελεί ένα είδος… επιβράβευσης.

Μεταξύ άλλων, παρελθόν αποτελεί το δίδυμο του Γραφείου Τύπου. Τόσο ο Σταμάτης Γαρρής όσο και ο Ανδρέας Δρουκόπουλος ανακοίνωσαν στους εκπροσώπους των ΜΜΕ την αποχώρησή τους που αφήνει ορφανές τις θέσεις στο συγκεκριμένο τμήμα.

πηγή:gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE