ΚΟΣΜΟΣ

Τραμπ: Ένα σχολείο χωρίς όπλα είναι μαγνήτης για κακούς ανθρώπους

Τραμπ: Ένα σχολείο χωρίς όπλα είναι μαγνήτης για κακούς ανθρώπους

Μετά την πρότασή του να οπλίσει τους εκπαιδευτικούς προκειμένου να αποτρέπουν μελλοντικές σφαγές σε σχολεία όπως αυτή που διαπράχθηκε την περασμένη Τετάρτη σε λύκειο στη Φλόριντα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ επανήλθε σήμερα στο αμφιλεγόμενο ζήτημα με μια σειρά μηνυμάτων του στο Twitter.

Προσπαθώντας να εξηγήσει την πρότασή του να δοθούν όπλα στους δασκάλους των σχολείων, ο αμερικανός πρόεδρος έκανε και πάλι λόγο για «fake news». «Δεν είπα ποτέ "δώστε όπλα στους δασκάλους" όπως είπαν τα Fake News του CNN και του NBC. Αυτό που είπε ήταν να εξετάσουμε το ενδεχόμενο να δώσουμε κρυφά όπλα σε ειδικούς στη χρήση τους καθηγητές, με στρατιωτική εκπαίδευση ή άλλη εμπειρία ειδικής εκπαίδευσης - μόνο στους καλύτερους.

Το 20% των δασκάλων, δηλαδή πολλοί, θα μπορούσαν σε αυτήν την περίπτωση να ανταποδώσουν τα πυρά εάν ένας κτηνώδης ψυχάκιας έμπαινε στο σχολείο τους με κακές προθέσεις.

Η παρουσία άρτια εκπαιδευμένων δασκάλων θα αποθάρρυνε επίσης τους δειλούς να προβούν σε μια τέτοια πράξη. Πολλοί περισσότεροι άνδρες με πολύ μικρότερο κόστος από την πρόσληψη φρουρών. Ένα σχολείο χωρίς όπλα αποτελεί μαγνήτη για τους κακούς ανθρώπους. ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΝ», έγραψε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top