H πίτσα… δώρο για κάθε γκολ που πετυχαίνει! (photos)

H πίτσα… δώρο για κάθε γκολ που πετυχαίνει! (photos)

Έναν πρωτότυπο και ταυτόχρονα πανέξυπνο τρόπο σκέφτηκε πιτσαρία στη Σκωτία για να διαφημίσει το προϊόν της εμπλέκοντας το… ποδόσφαιρο. Διαβάστε το story!

Για κάθε φορά που ο Κόνορ Σάμον θα βρίσκει δίχτυα στα εντός έδρας ματς θα κερδίζει δώρο ένα τεμάχιο… πίτσα!

Αυτή είναι η συμφωνία μεταξύ της Πάτρικ Θίστλ, ομάδα πρώτης κατηγορίας του Σκωτσέζικου πρωταθλήματος και της «Pizza Express».

Μάλιστα, τα γκολ του Σκωτσέζου επιθετικού δημιουργούν πάντα ένα μικρό «πάρτι» στο Twitter της ομάδας, κάτι που φαίνεται και από τα ακόλουθα ποσταρίσματα:

 

contra.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE