Έκαναν επίθεση στον Μορέιρα! Ξέσπασε ο Πορτογάλος τερματοφύλακας (photos)

Έκαναν επίθεση στον Μορέιρα! Ξέσπασε ο Πορτογάλος τερματοφύλακας (photos)

Σε αυτούς που έτρεξαν να απαντήσουν και να στηρίξουν τον Ρενάτο Μαργκάσα, ήταν κι ο πρώην Πορτογάλος τερματοφύλακας των «πρασίνων», ο Χοσέ Μορέιρα.

«Força Maninho.. És homem com H grande ao contrário de alguns.. #RespectRenatoMargaca»

Μετά την τοποθέτηση του Μορέιρα αρκετοί φίλοι της Ομόνοιας έτρεξαν να κατηγορήσουν τον Πορτογάλο κήπερ ότι «πουλούσε» παιχνίδια βάζοντας τα κυριολεκτικά μαζί του.

Όπως ήταν φυσικό ο Μορέιρα απάντησε σε μερικούς από τους οπαδούς:

«Πριν μιλήσετε για πουλημένα παιχνίδια, να γνωρίζετε τι λέτε γιατί θα μιλήσουμε στο δικαστήριο και θα πρέπει να αποδείξετε τι λέτε! Η Ομόνοια ακόμη και με καθυστερήσεις πάντα τιμούσα το συμβόλαιό μου και πάντα τιμώ και την σέβομαι. Είμαι ειλικρινής άνθρωπος και μου αρέσει η Ομόνοια περισσότερο από εσένα».

«Με κάνεις να γελώ. Δεν θα καταλάβεις ποτέ γιατί είναι αδύνατο η Ομόνοια να είναι πρωταθλητής. Πάντα κάποιος καταστρέφει την ομάδα και τους καλύτερους παίκτες και μπορώ μόνο να μιλήσω για το τα τελευταία 5 χρόνια.  Scaramozinho, Cherfa, Schembri, Andre Alves, Nuno Assis, Efrem, Joao Paulo Andrade, Leo, Andre Alves, Pote, κλπ κλπ. και τώρα ο Captain. Ξύπνα…»

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέος κύκλος επαφών της Ολγκίν - Σήμερα θα έχει χωριστές συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ-Συντηρούν τη διαδικασία τα ΗΕ

Κυπριακό: Νέος κύκλος επαφών της Ολγκίν - Σήμερα θα έχει χωριστές συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ-Συντηρούν τη διαδικασία τα ΗΕ

Τα σκαλιά του προεδρικού θα ανέβει στις 11.00 η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, στο πλαίσιο ενός νέου κύκλου επαφών, λίγο πριν από την άτυπη πενταμερή συνάντηση της Νέας Υόρκης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE