Έκαναν επίθεση στον Μορέιρα! Ξέσπασε ο Πορτογάλος τερματοφύλακας (photos)

Έκαναν επίθεση στον Μορέιρα! Ξέσπασε ο Πορτογάλος τερματοφύλακας (photos)

Σε αυτούς που έτρεξαν να απαντήσουν και να στηρίξουν τον Ρενάτο Μαργκάσα, ήταν κι ο πρώην Πορτογάλος τερματοφύλακας των «πρασίνων», ο Χοσέ Μορέιρα.

«Força Maninho.. És homem com H grande ao contrário de alguns.. #RespectRenatoMargaca»

Μετά την τοποθέτηση του Μορέιρα αρκετοί φίλοι της Ομόνοιας έτρεξαν να κατηγορήσουν τον Πορτογάλο κήπερ ότι «πουλούσε» παιχνίδια βάζοντας τα κυριολεκτικά μαζί του.

Όπως ήταν φυσικό ο Μορέιρα απάντησε σε μερικούς από τους οπαδούς:

«Πριν μιλήσετε για πουλημένα παιχνίδια, να γνωρίζετε τι λέτε γιατί θα μιλήσουμε στο δικαστήριο και θα πρέπει να αποδείξετε τι λέτε! Η Ομόνοια ακόμη και με καθυστερήσεις πάντα τιμούσα το συμβόλαιό μου και πάντα τιμώ και την σέβομαι. Είμαι ειλικρινής άνθρωπος και μου αρέσει η Ομόνοια περισσότερο από εσένα».

«Με κάνεις να γελώ. Δεν θα καταλάβεις ποτέ γιατί είναι αδύνατο η Ομόνοια να είναι πρωταθλητής. Πάντα κάποιος καταστρέφει την ομάδα και τους καλύτερους παίκτες και μπορώ μόνο να μιλήσω για το τα τελευταία 5 χρόνια.  Scaramozinho, Cherfa, Schembri, Andre Alves, Nuno Assis, Efrem, Joao Paulo Andrade, Leo, Andre Alves, Pote, κλπ κλπ. και τώρα ο Captain. Ξύπνα…»

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προχώρησε σε αναπομπή των Νόμων με τίτλο «Ο Περί Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης (Υποχρεωτική Φοίτηση και Παροχή Δωρεάν Εκπαίδευσης) (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025» και «Ο Περί Ιδιωτικών Σχολείων (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025».

BEST OF TOTHEMAONLINE