Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο
Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά τον εντοπισμό του αυτός οδηγήθηκε στα Γραφεία του ΤΑΕ Πάφου.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΝΕΚΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ-ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ: Στα γραφεία του ΤΑΕ ο σύζυγος της 46χρονης- Καταθέσεις από άτομα της περιοχής
Ανακρινόμενος ανέφερε πως μαζί με την 46χρονη διαμένουν μαζί τα τελευταία 5 περίπου χρόνια ωστόσο στην Πάφο ήρθαν πριν από 15 με 20 μέρες με σκοπό να εργαστούν .
Είπε ακόμη στους ανακριτές πως ο ίδιος είδε για τελευταία φορά την 46χρονη λίγο πριν μεταβεί για την εργασία του ενώ η συμβία του ακολούθως, όπως του είχε αναφέρει, θα πήγαινε για εξεύρεση εργασίας.
Οι εξετάσεις για την εξιχνίαση της υπόθεσης αναμένεται να ξεκινήσουν αύριο (23/2) με το πρώτο φως της ημέρας με την συνδρομή και μελών της εγκληματολογικής υπηρεσίας του Αρχηγείου Αστυνομίας.
Σημειώνεται πως νεκροτομή επί της σωρού της 46χρονης αναμένεται να διενεργηθεί αύριο στις 10:00 το πρωί στο νεκροτομείο Πάφου από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου.
Αυτοψία στην σκηνή διενήργησε το απόγευμα η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέτα ενώ στην συνέχεια επιθεώρησε τη σωρό του θύματος.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις