Λέτε τώρα που ανοίγει ο δρόμος;

Λέτε τώρα που ανοίγει ο δρόμος;

Πριν από ένα χρόνο σχεδόν το όνομα του Νίκου Παπά έπαιξε δυνατά για την Προεδρία της Ομόνοιας, ωστόσο στις δηλώσεις του, μετά που έφυγε από την Καρμιώτισσα είπε ότι δεν σκέφτεται αυτό το σενάριο και ότι ήθελε μόνο ξεκούραση.

Στο «τριφύλλι» αυτή την στιγμή τρέχουν να επισπεύσουν τις διαδικασίες για Εκλογική Γενική Συνέλευση.Λέτε τώρα που ανοίγει ο δρόμος να δούμε το Νίκο Παπά να θέτει υποψηφιότητα για τον Προεδρικό θώκο στην Ομόνοια;

Το Νίκο Παπά πάντως δεν ήταν λίγες οι φορές που τον έπιασε το μάτι μας στα γήπεδα που αγωνιζόταν σε αυτά η Ομόνοια, χωρίς ωστόσο όλο αυτό να σημαίνει και κάτι.

Δείτε κι αυτό:Φεύγω για ένα-δυο χρόνια (Ομόνοια)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

O Νίκος Αναστασιάδης στην πολιτική του καριέρα έζησε, άκουσε και είδε πολλά. Σε συνέντευξή του στην κάμερα του ThemaOnline μίλησε μεταξύ άλλων για τις στιγμές διχασμού στον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά και τη δυναμική που παρουσιάζει για ισχυρή συσπείρωση όταν πρέπει.

BEST OF TOTHEMAONLINE