Στο Survivor η σύζυγος του πασίγνωστου Κύπριου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στο Survivor η σύζυγος του πασίγνωστου Κύπριου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η σύζυγός του πασίγνωστου Κύπριου είναι ένα εκ των 4 ατόμων που οι φήμες την θέλουν να εισβάλει στο Survivor. 

Στο επεισόδιο της Τετάρτης, 21 Φεβρουαρίου, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε ότι στο reality επιβίωσης θα εισβάλουν ακόμα τέσσερις παίκτες, δύο στην ομάδα των Διάσημων και δύο στην ομάδα των Μαχητών.

Νέοι παίκτες στο Survivor! Άφωνοι Μαχητές και Διάσημοι - VIDEO

Οι φήμες θέλουν την Νικολέττα Καρρά να είναι η μια παίκτρια που θα μπει στην ομάδα των Διασήμων. Η σύζυγός του Κύπριου δικηγόρου, Φώτη Πιττάτζιη είναι μια αθλητική γυναίκα, αλλά μια βόλτα στο λογαριασμό της στο instagram θα σας πείσει ότι εκτός από την γυμναστική αγαπά και την γυναικεία περιποίηση.

Άλλωστε η ηθοποιός δήωσε στο παρελθόν: «Όχι, δεν θα με δείτε στο Survivor, δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα άντεχαν εκεί καθόλου. Δεν μπορώ να μένω χωρίς να τρώω και να ταλαιπωρούμαι τόσο πολύ και να κοιμάμαι εκεί που κοιμούνται τα παιδιά. Τους θαυμάζω για το κουράγιο, την τόλμη και τη δύναμή τους. Νομίζω ότι όχι, δεν θα με δείτε εκεί...»

Δείτε στο παρακάτω video του zappit.gr τις δηλώσεις της τον Ιούνιο του 2017:

https://www.youtube.com/watch?v=v_vjpdCJdiw 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE