ΦΟΝΟΣ ΛΕΩΝΙΔΗ: Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του 48χρονου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΦΟΝΟΣ ΛΕΩΝΙΔΗ:  Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του  48χρονου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία καταζητεί το πιο κάτω απεικονιζόμενο πρόσωπο σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση φόνου εκ προμελέτης που διαπράχθηκε την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου, 2018 στη Λεμεσό.

Πρόκειται για τον Dimokrito MAGDALIANOV, ο οποίος κατάγεται από τη Γεωργία και είναι ηλικίας 48 ετών.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057, ή με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 112 ή 199, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σήμερα η συνάντηση Νίκου Χριστοδουλίδη-Τουφάν Ερχιουρμάν – Στο τραπέζι η βάση λύσης και οι χαμηλές προσδοκίες

Σήμερα η συνάντηση Νίκου Χριστοδουλίδη-Τουφάν Ερχιουρμάν – Στο τραπέζι η βάση λύσης και οι χαμηλές προσδοκίες

Η σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον κατοχικό ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, πραγματοποιείται σε μια χρονική συγκυρία που χαρακτηρίζεται από αυξημένη αβεβαιότητα και εμφανή στασιμότητα στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE