ΦΟΝΟΣ ΛΕΩΝΙΔΗ: Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του 48χρονου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΦΟΝΟΣ ΛΕΩΝΙΔΗ:  Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του  48χρονου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία καταζητεί το πιο κάτω απεικονιζόμενο πρόσωπο σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση φόνου εκ προμελέτης που διαπράχθηκε την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου, 2018 στη Λεμεσό.

Πρόκειται για τον Dimokrito MAGDALIANOV, ο οποίος κατάγεται από τη Γεωργία και είναι ηλικίας 48 ετών.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057, ή με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 112 ή 199, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.