ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη 38χρονος λογιστής για την υπόθεση των 1 εκ. ευρώ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη 38χρονος λογιστής για την υπόθεση των 1 εκ. ευρώ

Στη σύλληψη 38χρονου λογιστή προχώρησε η Αστυνομία, σε σχέση με την υπόθεση κλοπής λογισμικών.

Συγκεκριμένα, ο 38χρονος ο οποίος καταζητείτο, συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου, όπου εκδόθηκε 8ήμερο διάταγμα προσωποκράτησής του.

Ανακρινόμενος ο 38χρονος έφερε κάποιους ισχυρισμούς, οι οποίοι διερευνώνται.

Θυμίζουμε ότι,  το μεσημέρι της Τετάρτης 21/2, ιδιοκτήτης εταιρίας που ασχολείται με την ανάπτυξη λογισμικού, κατάγγειλε στην Αστυνομία πως πρώην υπάλληλος του αντέγραφε λογισμικό της εταιρίας και στη συνέχεια το πωλούσε σε υφιστάμενους αλλά και υποψήφιους πελάτες.

Όπως ανέφερε στην καταγγελία του, ο 37χρονος υπάλληλος παραδέχτηκε στον ίδιο τον ιδιοκτήτη πως οικειοποιήθηκε παράνομα λογισμικό απο το 2008 και του οποίου η αξία ανέρχεται στις  7500 ευρώ, ωστόσο με το να μεταπωλεί σε πελάτες επέφερε ζημιά στην εταιρία που εκτιμάται ότι αγγίζει το 1 εκατομμύριο ευρώ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE