ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χάθηκαν τα ίχνη 29χρονης εδώ και δύο μήνες- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χάθηκαν τα ίχνη 29χρονης εδώ και δύο μήνες- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έκκληση προς το κοινό απευθύνει εκ νέου η Αστυνομία για βοήθεια στον εντοπισμό 29χρονης που απουσιάζει από το χώρο διαμονής της στη Λευκωσίας από τον περασμένο Δεκέμβριο.

Σε συνέχεια Αστυνομικής Ανακοίνωσης ημερομηνίας 19 Δεκεμβρίου, 2017, η Αστυνομία ζητά τη βοήθεια του κοινού, για εντοπισμό της MARICAR VALDEZ ARQUIOLA, 29 ετών, από τις Φιλιππίνες, η οποία απουσιάζει από το χώρο διαμονής της, στην Λευκωσία, από τις 13 Δεκεμβρίου 2017.

Η ελλείπουσα περιγράφεται ως ύψους 1.60μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με καστανά μαλλιά και καστανά μάτια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22802222, τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με την Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του Ηνωμένου Βασιλείου για την επανένωση της Κύπρου και του λαού της, για τον τερματισμό της τουρκικής στρατιωτικής κατοχής σε ευρωπαϊκό έδαφος, δήλωσε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην ομιλία του στη δεξίωση του Ύπατου Αρμοστή του Ηνωμένου Βασιλείου στη Λευκωσία με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων του Βασιλιά Καρόλου Γ'.