Κένι Ντάιερ στο ThemaSports: «Ότι κάνει ο Γκουαρδιόλα τώρα το έκανε ο Μουσκάλλης πριν 30 χρόνια»

Κένι Ντάιερ στο ThemaSports: «Ότι κάνει ο Γκουαρδιόλα τώρα το έκανε ο Μουσκάλλης πριν 30 χρόνια»

Ήταν Δευτέρα απόγευμα. Έλαβα στο κινητό μου ένα μήνυμα το οποίο η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα με τίποτα. Ο Κένι Ντάιερ, ο πρώην παικταράς της Νέας Σαλαμίνας και του Εθνικού Άχνας βρίσκεται στην Κύπρο μετά από τρία χρόνια και ήθελε να μιλήσει.

 

Ήθελε να ανοίξει την καρδιά του και να πει πράγματα τα οποία δεν ακούσαμε ποτέ ξανά από τον ίδιο. Σήκωσε το κύπελλο με την «ερυθρόλευκη» φανέλα το 1990 και σίγουρα τα όσα έζησε τότε αλλά και στη συνέχεια της καριέρας του είναι σημείο αναφοράς.

Έτσι, όπως καταλαβαίνετε δεν θα μπορούσα να αφήσω την ευκαιρία να πάει χαμένη. Με τίποτα. Κλείσαμε ραντεβού την επόμενη κιόλας μέρα. Χαμογελαστός και ευδιάθετος μου είπε πολλές φορές πόσο πολύ του λείπει η Κύπρος.

Αυτή την περίοδο είναι personal trainer. Τι ήθελε όμως να μοιραστεί μαζί μας περισσότερο; 

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE