ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ των υπόπτων Ομονοιατών για τα 'επεισόδια' στο Μακάρειο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ των υπόπτων Ομονοιατών για τα 'επεισόδια' στο Μακάρειο

Δημοσίευση φωτογραφιών ύποπτων προσώπων που ενέχονται σε κακόβουλες ζημιές στο Μακάρειο Στάδιο στη Λευκωσία.

Δημοσιεύονται φωτογραφίες προσώπων, τα οποία θεωρούνται ύποπτα για εμπλοκή τους στις κακόβουλες ζημιές που προσκλήθηκαν στις ανατολικές κερκίδες του Μακαρείου Σταδίου, μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΔΟΞΑΣ – ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που διεξήχθη στις 21/02/2018.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση των στοιχείων των υπόπτων προσώπων να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Αγίου Δομετίου (αρ. τηλ 22-802838) ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή ηλεκτρονικά μέσω της «Κατηγορίας Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE