ΠΑΦΟΣ: Πϊσω στις Κεντρικές μέχρι την δίκη ο 22χρονος που έκλεψε και βίασε την πρώην συμβία του

ΠΑΦΟΣ: Πϊσω στις Κεντρικές μέχρι την δίκη ο  22χρονος που έκλεψε και βίασε την πρώην συμβία του

Ενώπιον του Κακουργιοδικείου Πάφου προσήχθη την Παρασκεύη (23/02) 22χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί για υπόθεση ληστείας, βιασμού, κλοπής από κατοικία, παράνομης εισόδου σε κατοικία και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης σε βάρος 29χρονης πρώην συμβίας του, στην Πάφο.

Το Δικαστήριο επαναπρογραμμάτισε τη διαδικασία για σκοπούς συνέχισης της  ακρόασης για την 21η Μαρτίου του 2018  και διέταξε όπως ο κατηγορούμενος παραμείνει υπό κράτηση μέχρι τότε.

Σημειώνεται πως σε προηγούμενη δικάσιμο προστέθηκαν επιπλέον κατηγορίες από πλευράς της εκπροσώπου της κατηγορούσας αρχής, που αφορούν αδικήματα που φέρεται να διέπραξε ο 22χρονος μετά το βιασμό και αφορούν παρέμβαση σε δικαστική διαδικασία και παράβαση διατάγματος δικαστηρίου.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE