Μεγάλο «διπλό» για την Ομόνοια που ισοφάρισε την σειρά των ημιτελικών!

Μεγάλο «διπλό» για την Ομόνοια που ισοφάρισε την σειρά των ημιτελικών!

Η Ομόνοια/Αραράτ πέρασε νικηφόρα με 1-3 από την Λάρνακα και ισοφάρισε την σειρά με την Ανόρθωση στο 1-1.

Η επίσημη ενημέρωση:

Ισοφάρισε σε 1-1 την σειρά των ημιτελικών απόψε η ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ, η οποία επιβλήθηκε εκτός έδρας της Ανόρθωσης με 1-3.

Η ομάδα μας ξεκίνησε τον αγώνα με τους Σκαμπύλη, Βίκτορ, Σέζαρ,Πρέα και Ανδρέου.

Οι «πράσινοι» μπήκαν από την αρχή πολύ δυνατά και άνοιξαν το σκορ στο 15′ με τον Ιωάννου, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Ανδρέου έκανε το 0-2. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 19′ σε 1-2, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο κινήθηκε σε πιο χαμηλό ρυθμό, με την ομάδα μας να πετυχαίνει το 1-3, με σκόρερ και πάλι τον αρχηγό, Ανδρέου. Μετά το σημερινό αποτέλεσμα, η ομάδα στρέφει την προσοχή της στον αγώνα της ερχόμενης εβδομάδας, με στόχο φτάσει στο 2-1 και να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης στους τελικούς.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE