ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Την πλήρωσε για τη διάρρηξη οικίας – Συνελήφθη 32χρονος

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Την πλήρωσε για τη διάρρηξη οικίας – Συνελήφθη 32χρονος

Στη σύλληψη 32χρονου κατοίκου Λευκωσίας, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, που διαπράχθηκε στη Λευκωσία, στις 10 Φεβρουαρίου 2018.

Εναντίον του 32χρονου, προέκυψε μαρτυρία κατά τη διάρκεια των εξετάσεων της υπόθεσης, στη βάση της οποίας εκδόθηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Η υπόθεση είχε καταγγελθεί στην Αστυνομία από τον ιδιοκτήτη της οικίας, στις 10 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, μεταξύ των ωρών 11.30π.μ. και 5.30μ.μ., της ίδιας μέρας, άγνωστοι διέρρηξαν την οικία του και έκλεψαν διάφορες ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, συνολικής αξίας €630 περίπου.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ με ομάδα ATF: «Η Κυπριακή Κυβέρνηση είναι έτοιμη να ακούσει τους εμπειρογνώμονες και τα πορίσματα τους»

Συνάντηση ΠτΔ με ομάδα ATF: «Η Κυπριακή Κυβέρνηση είναι έτοιμη να ακούσει τους εμπειρογνώμονες και τα πορίσματα τους»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υποδέχθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο την αμερικανική ομάδα εμπειρογνωμόνων του ATF, στο πλαίσιο της συνεργασίας Κύπρου – ΗΠΑ για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών και την ενίσχυση της ετοιμότητας απέναντι σε μελλοντικές προκλήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE