Μετά την τελευταία προπόνηση ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ ανακοίνωσε και το ποιοι θα μπούνε στο λεωφορείο της αποστολής για τον αγώνα με την Πάφο.
Δείτε την ενημέρωση:
Με πρωινή προπόνηση στο AEK ARENA ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Πάφος FC στο Στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης» (Κυριακή 25/02, 18:00).
Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής, δίτερμα σε μικρό χώρο και τελειώματα φάσεων.
Εκτός αποστολής έμειναν οι Florian, Truyols, Murillo, Mιχαήλ και Τούμπας.
Η προπώληση των εισιτηρίων από την Μπουτίκ του Σωματείου συνεχίζεται σήμερα (09:00-13:00).
Οι είσοδοι και τα ταμεία του γηπέδου θα ανοίξουν μιάμιση ώρα (16:30) πριν την έναρξη της αναμέτρησης.
Οι φίλοι της ομάδας θα πάρουν θέση στην Ανατολική εξέδρα και παρακαλούνται όπως σταθμεύσουν τα οχήματά τους στον χώρο στάθμευσης πίσω από την εξέδρα.
Η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε από την γηπεδούχο ομάδα στα 15 ευρώ και του μαθητικού εισιτήριου στα 10 ευρώ, ενώ παιδιά κάτω των 12 ετών που θα συνοδεύονται από τους γονείς τους δικαιούνται δωρεάν είσοδο.
Διαβάστε Περισσότερα στο:
Themasports.com