ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΦΟΣ: Δυστυχώς δεν πρόλαβαν στη ζωή τον άτυχο Αιμίλιο

ΠΑΦΟΣ: Δυστυχώς δεν πρόλαβαν στη ζωή τον άτυχο Αιμίλιο

 Χωρίς ανταπόκριση οι κλήσεις από τη γυναίκα του και το οικογενειακό του περιβάλλον. Ανησύχησαν και το μετά το μεσημέρι κατήγγειλαν το περιστατικό στην Λιμενική Αστυνομία. Ήταν όμως αργά όταν ξεκίνησαν οι έρευνες.

 

Ο λόγος για τον 57χρονο επαγγελματία ψαρά Αιμίλιο Χατζηαλεξάνδρου ο οποίος το πρωί του Σαββάτου (24/2), γύρω στις 06:00 αναχώρησε για ψάρεμα, όμως καθώς οι ώρες περνούσαν δεν έδινε σημεία ζωής αφού οι κλήσεις των οικίων του παρέμεναν αναπάντητες.

Γύρω στις 13:10 η σύζυγος του άτυχου Αιμίλιου, απευθύνθηκε στη Λιμενική Αστυνομία και λίγο αργότερα, η άκατος «Άγιος Νικόλαος» ξεκίνησε τις έρευνες για τον εντοπισμό του.

Η ψαρόβαρκα του Χατζηαλεξάνδρου εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή δύο μίλια νοτιοανατολικά στο Λιμανάκι της Κάτω Πάφου, με τον ίδιο να βρίσκεται αναίσθητο στην πρύμνη.

Αμέσως ρυμουλκήθηκε η βάρκα, ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο το οποίο όμως όταν μετέφερε τον 57χρονο στο Γεν. Νοσοκομείο Πάφου, η γιατρός διαπίστωσε απλώς το θάνατό του. Ήταν ήδη αργά για τον επαγγελματία ψαρά, ο οποίος φαίνεται πως έχασε τη ζωή του από φυσικά αίτια.

Στη σορό του 57χρονου δεν εντοπίστηκαν εξωτερικές κακώσεις, γεγονός που απέκλεισε το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας, ενώ φως στα αίτια του ξαφνικού θανάτου του θα ρίξει η νενομισμένη νεκροτομή η οποία θα διενεργηθεί το πρωί της Δευτέρας 26/2.

 

(φωτογραφία αρχείου)

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top