Δώνη αυτό πρέπει να αλλάξεις αν θες πρωτάθλημα!

Δώνη αυτό πρέπει να αλλάξεις αν θες πρωτάθλημα!

Ο ΑΠΟΕΛ εδώ και έξι αγωνιστικές δέχεται γκολ στο πρωτάθλημα και αυτό που πρέπει να αλλάξει ο Γιώργος Δώνης στα μπαράζ αν θέλει η ομάδα του να κατακτήσει το πρωτάθλημα είναι η αμυντική λειτουργία.

Σε ματς πρωταθλήματος, από την 20η αγωνιστική και κόντρα στην Δόξα (το 0-8) έχει να κρατήσει ανέπαφη την εστία του ο ΑΠΟΕΛ, δηλαδή από τις 14/1/2018. Έκτοκτε δέχθηκε ένα γκολ από την ΑΕΚ στην νίκη του με 3-1 στο ΓΣΠ, ένα από τον Απόλλωνα στην νίκη του με 1-2 εκτός έδρας, για την 23η αγωνιστική κέρδισε 7-1 τον Εθνικό στο ΓΣΠ ενώ για την 24η στις καθυστερήσεις κέρδισε με 2-3 την Πάφο. Για το 25ο ματς πρωταθλήματος κέρδισε την Ομόνοια με 1-2 ενώ στην τελευταία αγωνιστική έφυγε νικητής από το Μακάρειο με 2-3, κερδίζοντας τον Ολυμπιακό.

Μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να μην ηττήθηκε σε κανένα από αυτά τα παιχνίδια όμως σαφώς και μια ομάδα που θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα δεν δικαιολογείται να έχει δεχθεί 25 τέρματα μέχρις στιγμής. Σαφώς και είναι ποιοτική ομάδα οι γαλαζοκίτρινοι της Λευκωσιας, έχουν πολύ καλούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ τους όμως πρέπει να βελτιωθεί η αμυντική λειτουργία.

Τα παιχνίδια στην β’ φάση θα είναι πιο απαιτητικά και όλοι θα δώσουν το κάτι παραπάνω για να εκπληρωθούν οι στόχοι της ομάδας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE