Η κουβέντα με τον Φανιέρο και το λυπηρό για το οποίο κάνει λόγο ο κόουτς! (δηλώσεις)

Η κουβέντα με τον Φανιέρο και το λυπηρό για το οποίο κάνει λόγο ο κόουτς! (δηλώσεις)

Στην καθιερωμένη διάσκεψη τύπου μίλησε μετά την νίκη της ομάδας του απέναντι στον Άρη ο Κώστας Καϊάφας.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Ερμή:

«Μια δίκαιη νίκη για την ομάδα μου. Κάναμε πολύ καλό πρώτο μέρος. Έχουν απομείνει δέκα παιχνίδια, θέλουμε όσο το δυνατό περισσότερους βαθμούς. Είναι λυπηρό να βλέπεις μια ομάδα να υποβιβάζεται. Οι άνθρωποι και ο προπονητής του Άρη είναι άνθρωποι του ποδοσφαίρου και τους εύχομαι αν επιστρέψουν στην Α’ Κατηγορία.

Έχουμε κάνει μια κουβέντα με τον πρόεδρο. Είμαι ευχαριστημένος με τα δεδομένα. Στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις ποτέ. Τώρα στόχος είναι τα παιχνίδια των μπαράζ. Έχουμε χρόνο να σκεφτούμε για το μέλλον».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

O Νίκος Αναστασιάδης στην πολιτική του καριέρα έζησε, άκουσε και είδε πολλά. Σε συνέντευξή του στην κάμερα του ThemaOnline μίλησε μεταξύ άλλων για τις στιγμές διχασμού στον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά και τη δυναμική που παρουσιάζει για ισχυρή συσπείρωση όταν πρέπει.

BEST OF TOTHEMAONLINE