ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να τους δώσει κίνητρο για να διεκδικήσουν τη νίκη και να μείνουν «ζωντανοί»

Να τους δώσει κίνητρο για να διεκδικήσουν τη νίκη και να μείνουν «ζωντανοί»

Τη νίκη που θα αποτελέσει έστω και προσωρινά το… «φάρμακο στις πληγές» που άνοιξε ο αποκλεισμός στο κύπελλο από τη Δόξα, θα επιδιώξει το απόγευμα της Κυριακής η Ομόνοια, κόντρα στην ίδια ομάδα, στο ΓΣΠ.

Η ψυχολογία των «πράσινων» είναι στα… τάρταρα, όμως άπαντες οφείλουν να ανασυνταχθούν και να βάλουν την άκρη όλα όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες, για να επιστρέψουν στις νίκες και να διατηρήσουν τις μαθηματικές πιθανότητες που έχουν για έξοδο στην Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος.

Ο Ιβάιλο Πέτεφ ο οποίος επιστρέφει στον πάγκο, αφού εξέτισε την τιμωρία του, θα παρατάξει ενδεκάδα ανάγκης, αφού αντιμετωπίζει πάρα πολλά αγωνιστικά προβλήματα (τραυματισμοί, κάρτες, συν οι παίκτες που τέθηκαν εκτός πλάνων) και ανακοίνωσε αποστολή με μόλις… 14 παίκτες!

Συγκεκριμένα, εκτός έμειναν οι τραυματίες Μιχαΐλοφ, Παναγη, Αλβμπόγκε, Χριστοφή, Κατελάρης, Κιπιάνι, οι τιμωρημένοι Καντέ, Τζαΐλσον και Ντάρμπισαϊρ, όπως φυσικά και οι Μαργκάσα, Λόπες και Άλεξ Σοάρες που δεν υπολογίζονται. Επιστρέφει πάντως ο Δημητρίου, ενώ είναι διαθέσιμος και ο Μαδούρο, ο οποίος ξεπέρασε το μικροπρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Θυμίζουμε την αποστολή που ανακοίνωσε ο Βούλγαρος τεχνικός:

Ανδρέας Χριστοδούλου (τ), Αλέξανδρος Αντωνίου (τ), Ανδρέας Παναγιώτου, Μάριος Δημητρίου, Λουκάς Βύντρα, Γουίλιαμ Σοάρες, Μπόρχα Εκίθα, Ανδρέας Φραγκέσκου, Χέντβιγκες Μαδούρο, Νικάνδρο Μπρέεβελντ, Κανού, Τζαρσίνιο, Θεόφιλους Σόλομον, Αντρέας Κατσαντώνης.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top