ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 28χρονη επέστρεψε από τα κατεχόμενα με ναρκωτικά

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 28χρονη επέστρεψε από τα κατεχόμενα με ναρκωτικά

Μέλη των Τελωνειακών Αρχών, διενήργησαν το απόγευμα του Σαββάτου 24/2 έλεγχο σε τσάντα 28χρονης, η οποία εξερχόταν από τις κατεχόμενες προς τις ελεύθερες περιοχές μέσω του οδοφράγματος της οδού Λήδρας.

 

Κατά τον έλεγχο στην κατοχή της 28χρονης εντοπίστηκε ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, βάρους 304 γραμμαρίων περίπου, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Στην περιοχή εντοπίστηκε και 37χρονος, ο οποίος ανακρινόμενος ανέφερε, ότι μετέβη μαζί με την 28χρονη στις κατεχόμενες περιοχές.

Και τα δύο πιο πάνω πρόσωπα κλήθηκαν στα Γραφεία της ΥΚΑΝ, όπου και συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων σύλληψης για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
                       

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

Στις 16 διατηρούνται οι Κοινοβουλευτικές Επιτροπές - όσες ήταν και στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο - όπως αποφάσισε κατά πλειοψηφία την Παρασκευή η Επιτροπή Επιλογής της Βουλής, η οποία ταυτόχρονα αποφάσισε για το τρόπο διαμοιρασμού των Προεδριών των Επιτροπών.

BEST OF TOTHEMAONLINE