ΠΑΦΟΣ: 6ήμερη κράτηση σε 21χρονο για υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και εμπορίας ενήλικων προσώπων

ΠΑΦΟΣ: 6ήμερη κράτηση σε 21χρονο για υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και εμπορίας ενήλικων προσώπων

Υπόθεση εμπορίας ενήλικων προσώπων εξετάζει το Γραφείο Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων του Αρχηγείου Αστυνομίας.


Συγκεκριμένα στην σύλληψη τριών προσώπων προχώρησε η Αστυνομία εκ των οποίων το ένα προσήχθη ήδη ενώπιον της δικαιοσύνης ενώ τα άλλα δύο αναμένεται να προσαχθούν,   για υπόθεση που αφορά αδικήματα της συνωμοσίας  προς διάπραξης κακουργήματος, συνωμοσίας προς καταδολίευση, συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, εμπορίας ενήλικων προσώπων, υποκίνησης, συνέργειας και απόπειρας διάπραξης αδικημάτων εμπορίας προσώπων, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, και τέλεσης εικονικού γάμου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης των πιο πάνω αδικημάτων, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη τριών προσώπων ηλικίας 21ετών, ο οποίος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος, καθώς επίσης και άλλα δύο πρόσωπα, ηλικίας 50 και 29 χρόνων αντίστοιχα, τα οποία συνελήφθησαν χθες  βάσει δικαστικών ενταλμάτων.

Ο 21χρονος οδηγήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου, το οποίο εξέδωσε διάταγμα εξαήμερης κράτησής του προς διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ τα άλλα δύο πρόσωπα ηλικίας 50 και 29 ετών αναμένεται να οδηγηθούν αργότερα σήμερα.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων συνεχίζει τις εξετάσεις για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE