Γάμος κατέληξε σε τραγωδία– Νεκρός ο γαμπρός από έκρηξη δώρου

Γάμος κατέληξε σε τραγωδία– Νεκρός ο γαμπρός από έκρηξη δώρου

Σε τραγωδία κατέληξε ένας γάμος στην Ινδία καθώς ο γαμπρός και η γιαγιά του σκοτώθηκαν από έκρηξη δώρου που τους είχε δοθεί για το ευτυχές γεγονός ενώ η νύφη τραυματίστηκε σοβαρά.

 

Σύμφωνα με το BBC ο Σούμια Σεχάρ και η Ρίμα Σαχού παντρεύτηκαν στις 18 Φεβρουαρίου και έκαναν την γαμήλια δεξίωση την Παρασκευή, όταν και έλαβαν το επίμαχο δώρο.

Το δώρο όμως στην πραγματικότητα ήταν ένα δέμα με βόμβα στο οποίο δεν αναγράφονταν τα στοιχεία του αποστολέα. Όταν ο γαμπρός άρχισε να το ξετυλίγει αυτό εξερράγη. 

Οι αρχές ανέφεραν ότι το κίνητρο της επίθεσης δεν έχει ξεκαθαριστεί, ωστόσο υποψιάζονται ότι ο δράστης είναι από την ίδια περιοχή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.