ΤΟΥΡΚΙΑ: «Έχρισε» κοριτσάκι φαντάρο ο Ερντογάν στην ομιλία για επιστράτευση - VIDEO

ΤΟΥΡΚΙΑ: «Έχρισε» κοριτσάκι φαντάρο ο Ερντογάν στην ομιλία για επιστράτευση - VIDEO

Στο προσυνέδριο του κόμματός του μίλησε χθες Σάββατο (24/2) ο Ταγίπ Ερντογάν στην πόλη Kahramanmara, εντείνοντας το πολεμικό κλίμα στη χώρα του την ώρα που η επιχείρηση του τουρκικού στρατού στη Συρία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Αναφερόμενος στο μέτωπο στης Συρίας, ο Ερντογάν κάλεσε τους πολίτες της χώρας να είναι σε "ετοιμότητα για πιθανή επιστράτευση", λέγοντας πως πρώτος αυτός θα πάρει το όπλο ανά χείρας "αν χρειαστεί". "Ας είναι όλοι σε ετοιμότητα για επιστράτευση, αν και η ανάγκη δεν είναι άμεση", τόνισε μπροστά στο κοινό του.

Μάλιστα, τη στιγμή που μιλούσε, στελέχη του κόμματος ανέβασαν στο βήμα ένα ανήλικο κοριτσάκι που ήταν ντυμένο στρατιώτης, και καταγράφεται να κλαίει έντρομο μπροστά στις κάμερες. Η κίνηση αυτή του Τούρκου Προέδρου προκάλεσε αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα, με τον δημοσιογράφο Abdullah Bozkurt που ανήκε στο δυναμικό της Zaman και τώρα είναι εξόριστος, να τη χαρακτηρίζει "αρρωστημένη".

https://www.youtube.com/watch?v=keXrXi2yo7o

Σύμφωνα με τον Bozkurt, το κοριτσάκι "είναι έτοιμο να γίνει μάρτυρας και να ταφεί με την τουρκική σημαία στην τσέπη της".

news247.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος αποτελεί ένα ανοικτό στούντιο» - Ταινία Bollywood θα γυριστεί για πρώτη φορά στη χώρα μας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος αποτελεί ένα ανοικτό στούντιο» - Ταινία Bollywood θα γυριστεί για πρώτη φορά στη χώρα μας

Η πρώτη ταινία του Bollywood αναμένεται να γυριστεί στην Κύπρο, με τα γυρίσματα να ξεκινούν αυτό το καλοκαίρι και την κυκλοφορία της να προγραμματίζεται για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου του επόμενου έτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE