Ο Πέτεφ για το άσχημο αποτέλεσμα και για τους τρεις που έθεσε εκτός ομάδας! (δηλώσεις)

Ο Πέτεφ για το άσχημο αποτέλεσμα και για τους τρεις που έθεσε εκτός ομάδας! (δηλώσεις)

Στην καθιερωμένη διάσκεψη τύπου μίλησε μετά το τέλος του ματς κόντρα στην Δόξα ο κόουτς της Ομόνοιας, Ιβάιλο Πέτεφ.

Αναλυτικά:

«Το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού. Ελέγχαμε το παιχνίδι, η προσπάθεια των παικτών που αγωνίστηκαν ήταν καλή, θέλω να τους πω ένα ευχαριστώ. Το κακό είναι ότι από δύο λάθη δεχθήκαμε δύο γκολ. Ειδικά το πρώτο γκολ, ήταν η πρώτη ή η δεύτερη επίσκεψη της Δόξας. Ο Φραγκέσκου έχει κάταγμα στο πόδι, ο Φιλιώτης και ο τραυματισμός του μας ανάγκασαν να βάλουμε δύο παίκτες που δεν ήταν έτοιμοι. Παρ’ όλα αυτά, ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα για εμάς.

Είναι αποκλειστικά δική μου απόφαση, έχω έναν διαφορετικό πλάνο για την μετέπειτα πορεία της Ομόνοιας. Βγήκαμε από το Κύπελλο και γι’ αυτό πήρα την απόφαση να χρησιμοποιήσω άλλους παίκτες, να δω αν μπορώ να υπολογίζω σε αυτούς».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE