ΠΑΦΟΣ: Έφυγαν με καλώδια και χαλκοσωλήνες από οικοδομή

ΠΑΦΟΣ: Έφυγαν με καλώδια και χαλκοσωλήνες από οικοδομή

Υπόθεση κλοπής από ανεγειρόμενη οικοδομή εξετάζει το ΤΑΕ Πάφου και ο αστυνομικός σταθμός Πόλης Χρυσοχούς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ιδιοκτήτης ανεγειρόμενης κατοικίας που βρίσκεται στο δρόμο Χόλης –Τέρρας κατήγγειλε στις 16:30 το απόγευμα ότι άγνωστοι απέσπασαν απ’ αυτήν ηλεκτρικά καλώδια, χάλκινες σωλήνες και πάνελ σκαλωσιάς, όλα συνολικής αξίας τριών χιλιάδων ευρώ.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς μετέβησαν στην σκηνή και συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Μπορεί οι προεδρικές εκλογές του 2028 να απέχουν ακόμη σχεδόν δύο χρόνια, ωστόσο στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες εσωκομματικές διεργασίες ενόψει της επιλογής του υποψηφίου που θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE