Τον βρήκαν τα μεσάνυχτα για να φύγει από την Τούμπα! (video)

Τον βρήκαν τα μεσάνυχτα για να φύγει από την Τούμπα! (video)

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα αποχώρησε από το γήπεδο της Τούμπας ο διαιτητής του ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός -που δεν ξεκίνησε ποτέ-, Αλέξανδρος Αρετόπουλος.

Μετά από αρκετή ώρα διαβουλεύσεων στα αποδυτήρια των διαιτητών, ο ρέφερι του ντέρμπι, το οποίο δεν ξεκίνησε ποτέ, αποχώρησε από το γήπεδο της Τούμπας, χωρίς να προβεί σε δηλώσεις.

Δείτε παρακάτω το video της αποχώρησης του Αλέξανδρου Αρετόπουλου από την Τούμπα:

 

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE