ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ: Πληροφορία για έκρηξη πριν την πυρκαγιά

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ: Πληροφορία για έκρηξη πριν την πυρκαγιά

Σε πρώτες δηλώσεις σχετικά με την πυρκαγιά στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, η οποία έθεσε σε κινητοποίηση τις Αρχές, τα ξημερώματα της Δευτέρας 26/2, προέβη ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Αντρέας. Κεττής.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κεττής, το πρωί της Δευτέρας 26/2, κλήθηκε από την ραδιοφωνική εκπομπή του ΡΙΚ, ‘Πρωινό Δρομολόγιο’, να ενημερώσει το κοινό για την πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα σε κτήριο του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.

Ο κ. Κεττής ανάφερε ότι, υπάρχει πληροφορία που εξετάζεται ότι πριν της πυρκαγιάς, προηγήθηκε έκρηξη.

Επίσης, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής σημείωσε ότι, από τους καπνούς και την θερμότητα που προκάλεσε η φωτιά, έχουν επηρεαστεί αίθουσες του Δικαστηρίου.

Ερωτηθείς ο κ. Κεττής, αν η πυρκαγιά θα επηρεάσει την λειτουργία του Δικαστηρίου, ο ίδιος ανάφερε πως δεν γνωρίζει, αλλά κάποιες αίθουσες έχουν επηρεαστεί.

Συμπλήρωσε ακόμη ότι, στο Επαρχιακό Δικαστήριο υπάρχει σύστημα συναγερμού και πυρασφάλειας, ενώ γίνονται εξετάσεις για να διαπιστωθεί από πού και πως προκλήθηκε η πυρκαγιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE