ΛΑΡΝΑΚΑ: 72χρονος «πετούσε» στον αυτοκινητόδρομο – «Ουδέν σχόλιο, ευχαριστώ»

ΛΑΡΝΑΚΑ: 72χρονος «πετούσε» στον αυτοκινητόδρομο – «Ουδέν σχόλιο, ευχαριστώ»

Να που δεν είναι μόνο νέοι που αρέσκονται στις ψηλές και επικίνδυνες ταχύτητες.

72χρονος παππούς εντοπίστηκε τον Σεπτέμβριο να οδηγεί το αυτοκίνητό του στον αυτοκινητόδρομο Καλού Χωριού-Αεροδρομίου με ταχύτητα 216 χιλιόμετρα την ώρα.

Όταν πληροφορήθηκε από την Αστυνομία για το αδίκημά του, η απάντησή του ήταν «ουδέν σχόλιο, ευχαριστώ».

Σύμφωνα με τον Γιάννη Νεάρχου («Ο Φιλελεύθερος») στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας τονίστηκε ότι η οδήγηση με αυτή την ταχύτητα «καταδεικνύει άκρως αντικοινωνική συμπεριφορά», ωστόσο κρίθηκε ότι επρόκειτο για μεμονωμένο περιστατικό.

Έτσι, στον λακωνικό παππού αποφασίστηκε να δοθεί «μια ευκαιρία να αναμορφώσει την οδική του συμπεριφορά χωρίς να επιβάλει σε αυτόν το έσχατο μέτρο τιμωρίας που είναι η ποινή φυλάκισης» και έτσι του επεβλήθη πρόστιμο 1.400 ευρώ και στέρηση άδειας για πέντε μήνες.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν: «Όχι σε επικοινωνιακά παιχνίδια» – Τι απαντά για την επίσκεψη στο σχολείο του Ριζοκαρπάσου

Έρχιουρμαν: «Όχι σε επικοινωνιακά παιχνίδια» – Τι απαντά για την επίσκεψη στο σχολείο του Ριζοκαρπάσου

Σε μια αιχμηρή τοποθέτηση προχώρησε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, ξεκαθαρίζοντας το παρασκήνιο γύρω από την προγραμματισμένη επίσκεψή του στο σχολείο του Ριζοκαρπάσου, όπου φοιτούν Ελληνοκύπριοι μαθητές.

BEST OF TOTHEMAONLINE