Ο ρεφ του ντέρμπι που δεν ξεκίνησε μας θύμισε τον Μασιά!

Ο ρεφ του ντέρμπι που δεν ξεκίνησε μας θύμισε τον Μασιά!

Ο διαιτητής του χθεσινού ντέρμπι, ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, που δεν ξεκίνησε ποτέ, με το που έφυγε από την Τούμπα γύρω στα μεσάνυχτα, μας θύμισε τον προ καιρού Κύπριο ρεφ, Δημήτρη Μασιά.

Ο Μασιάς στο επεισοδιακό ντέρμπι ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ του Τσιρείου Σταδίου έγινε μεσάνυχτα να βγει από το αποδυτήριο του και με τη βαλίτσα του να την… κάνει από τη Λεμεσό.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.