Τα «πλην» του Μπρούνο…

Τα «πλην» του Μπρούνο…

Τους περισσότερους ΑΕΛίστες, άμα τους ρωτήσεις για τον Μπρούνο Μπαλταζάρ, θα έχουν θετική γνώμη γι αυτόν. 

Λέγοντας ότι δεν την… πάει άσχημα την ομάδα, λαμβάνοντας υπόψη τα οικονομικά δεδομένα της χρονιάς. 

Έχει όμως ένα σημαντικό «πλην» ο Πορτογάλος κόουτς. Η ομάδα του δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε ένα ντέρμπι με τις άλλες ομάδες της εξάδας. 

Όπως και το ότι ηττήθηκε δυο φορές η ΑΕΛ στην κανονική περίοδο, από μια Ομόνοια που διανύει φάση τρομερής αγωνιστικής κρίσης. 

Το μεγαλύτερο μερίδιο της ευθύνης πέφτει φυσικά στον Μπρούνο. Να δούμε στα πλέι οφφ, αν θα κατορθώσει να φτιάξει τις «ανορθογραφίες» της κανονικής περιόδου.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - «Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι θέμα προς συζήτηση»

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - «Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι θέμα προς συζήτηση»

«Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι καν θέμα προς συζήτηση, και χαίρομαι, γιατί αυτή είναι και η θέση της διεθνούς κοινότητας», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ενόψει της διευρυμένης Συνόδου που συγκάλεσε ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου 2025, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE