Η προετοιμασία για το πρώτο ραντεβού με την ΠΑΕΕΚ! Τι έγινε στην προπόνηση

Η προετοιμασία για το πρώτο ραντεβού με την ΠΑΕΕΚ! Τι έγινε στην προπόνηση

Μέσω της ιστοσελίδας της η ΑΕΚ ενημερώνει:

«Mε πρωινή προπόνηση στο βοηθητικό μας γήπεδο συνεχίστηκε σήμερα (26/02) η προετοιμασία της ομάδας μας.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό (25/02) παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο την Πάφος FC έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι κανονική προπόνηση, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις κατοχής, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και παιχνίδι σε μικρούς χώρους.

H προετοιμασία για τον 1ο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου με αντίπαλο την ΠΑΕΕΚ Κερύνειας ολοκληρώνεται αύριο (27/02) με πρωινή προπόνηση».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE