ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ: Ενημέρωση από τον Αρχηγό ζητά το Ανώτατο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ: Ενημέρωση από τον Αρχηγό ζητά το Ανώτατο

Ενημέρωση από τον Αρχηγό Αστυνομίας ζητά το Ανώτατο Δικαστήριο, το οποίο συνεδρίασε έκτακτα τη Δευτέρα (26/2) μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα σε κτήριο του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.

Το Ανώτατο Δικαστήριο, σε έκτακτη συνεδρίασή του σε σχέση με το συμβάν που έλαβε χώρα κατά τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (26/2) σε κτήριο του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, λαμβάνοντας υπόψη ότι δεν έχει ακόμα επίσημη πληροφόρηση αναφορικά με τα αίτια του συμβάντος, καθότι οι έρευνες συνεχίζονται, έκρινε ορθό, προτού εκδώσει οποιαδήποτε ανακοίνωση, να ζητήσει ενημέρωση από τον Αρχηγό Αστυνομίας και μετά να τοποθετηθεί αναλόγως.

Το ζήτημα, εν πάση περιπτώσει, παρακολουθείται στενά και έχουν δοθεί οδηγίες στον Διοικητικό Πρόεδρο του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για λήψη άμεσων μέτρων προς επίλυση των πρακτικών προβλημάτων που δημιουργούνται από τις ζημιές που προκλήθηκαν σε σχέση με την εκδίκαση των υποθέσεων και την απρόσκοπτη λειτουργία γενικότερα του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Video: Έντονος ο ΠτΔ πριν τη Σύνοδο για την πρόσκληση Τουρκίας - «Ζητούμενο η ενότητα»

Video: Έντονος ο ΠτΔ πριν τη Σύνοδο για την πρόσκληση Τουρκίας - «Ζητούμενο η ενότητα»

Στην ανάγκη για ενότητα στους κόλπους της ΕΕ καθώς και στο Ουκρανικό αναφέρθηκε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην Έκτακτη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE