ΑΦΡΙΝ: Στέλνει ειδικές δυνάμεις η Τουρκία - Δεν υλοποιεί την εκεχειρία

ΑΦΡΙΝ: Στέλνει ειδικές δυνάμεις η Τουρκία - Δεν υλοποιεί την εκεχειρία

Η Τουρκία ανέπτυξε σήμερα ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας στην περιφέρεια του Αφρίν, στη βορειοδυτική Συρία, για μια «νέα μάχη» στο πλαίσιο της εκστρατείας της εναντίον της κουρδικής πολιτοφυλακής YPG που διαρκεί ήδη πέντε εβδομάδες, παρά την έκκληση που έκανε το σαββατοκύριακο ο ΟΗΕ για κατάπαυση του πυρός σε όλη τη Συρία.

«Η είσοδος των ειδικών δυνάμεων γίνεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη νέα μάχη που πλησιάζει», δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο NTV ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Μπεκίρ Μποσντάγ.

Το πρακτορείο ειδήσεων Dogan μετέδωσε πως ειδικές δυνάμεις της Χωροφυλακής και της αστυνομίας εισήλθαν στο Αφρίν από δύο σημεία στα νοτιοδυτικά της περιφέρειας προσθέτοντας ότι θα συμμετάσχουν στις μάχες μέσα σε πόλεις και θα ελέγχουν τα χωριά που καταλαμβάνουν οι τουρκικές δυνάμεις.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Πυρκαγιά στην Πάφο: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο Στρουμπί - Ρίψεις από αέρος το πρωί - Υπό πλήρη έλεγχο το μέτωπο στον Κάθηκα

VIDEO - Πυρκαγιά στην Πάφο: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο Στρουμπί - Ρίψεις από αέρος το πρωί - Υπό πλήρη έλεγχο το μέτωπο στον Κάθηκα

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η δασική πυρκαγιά στα όρια των κοινοτήτων Κάθηκα και Ακουρσού της επαρχίας Πάφου. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών, στις 10:20 της Κυριακής εκδηλώθηκε πυρκαγιά στα διοικητικά όρια των κοινοτήτων Κάθηκα και Ακουρσού της επαρχίας Πάφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE