Περιορισμένη ορατότητα στον αυτοκινητόδρομο - Έντονη βροχόπτωση

Περιορισμένη ορατότητα στον αυτοκινητόδρομο - Έντονη βροχόπτωση

Ανακοινώνεται από την Αστυνομία ότι κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου Λεμεσου – Λευκωσίας, η ορατότητα για τους διερχόμενους οδηγούς είναι περιορισμένη, λόγω έντονης βροχόπτωσης.

Καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από το προπορευόμενο τους όχημα και να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας των οχημάτων τους.

Όλες οι αλλαγές στο οδικό δίκτυο γίνονται άμεσα στην κατηγορία ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ στο Application της Αστυνομίας Κύπρου

Ώρα ενημέρωσης 3.50μ.μ., Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, 2018

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE