ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ρίχνουν τοίχο στο Επαρχιακό Δικαστήριο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ρίχνουν τοίχο στο Επαρχιακό Δικαστήριο

Είναι πολύ πρώιμο να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα για την καταστροφή που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (26/02) στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας.

Κι αυτό γιατί οι απαραίτητες εξετάσεις της Αστυνομίας στο κτήριο ‘4’ όπου σημειώθηκε η έκρηξη και η πυρκαγιά, δεν έχουν προχωρήσει.

Αρκεί μόνο να σημειωθεί ότι τα μέλη της Δύναμης προέβησαν σε ενέργειες για να κατεδαφίσουν πλαϊνό τοίχο και να καταστεί εφικτό να περισυλλέξουν στοιχεία από το σημείο όπου ξέσπασε η φωτιά.

Οι εξετάσεις, μάλιστα, θα συνεχιστούν και την Τρίτη (27/02).

Από τη στιγμή που τα επιστημονικά στοιχεία δεν μπορούν να δώσουν πολλές πληροφορίες στη δεδομένη χρονική στιγμή, όπως γίνεται αντιληπτό δεν μπορούν να προχωρήσουν ουσιαστικά και οι έρευνες της Αστυνομίας.

Άλλωστε, δεν υπάρχει κάποια μαρτυρία για το συμβάν.

Εδώ να θυμίσουμε ότι το συμβάν έγινε αντιληπτό από μέλη της αστυνομικής δύναμης που εκτελούσαν χρέη στο οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας (άκουσαν έκρηξη).

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: «Θα επηρεάζεται η διαγωγή ενός μαθητή στο απολυτήριο» – Οι πρωτοβουλίες από τον Υπ. Δικαιοσύνης μετά τα έκτροπα το Πάσχα   

VIDEO: «Θα επηρεάζεται η διαγωγή ενός μαθητή στο απολυτήριο» – Οι πρωτοβουλίες από τον Υπ. Δικαιοσύνης μετά τα έκτροπα το Πάσχα  

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Μάριος Χαρτσιώτης, μιλώντας στο sigma, στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι», τόνισε τις πρωτοβουλίες που θα λάβουν αναφορικά με τα έκτροπα που συνέβησαν το Πάσχα σε ολόκληρη την Κύπρο.