ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ρίχνουν τοίχο στο Επαρχιακό Δικαστήριο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ρίχνουν τοίχο στο Επαρχιακό Δικαστήριο

Είναι πολύ πρώιμο να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα για την καταστροφή που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (26/02) στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας.

Κι αυτό γιατί οι απαραίτητες εξετάσεις της Αστυνομίας στο κτήριο ‘4’ όπου σημειώθηκε η έκρηξη και η πυρκαγιά, δεν έχουν προχωρήσει.

Αρκεί μόνο να σημειωθεί ότι τα μέλη της Δύναμης προέβησαν σε ενέργειες για να κατεδαφίσουν πλαϊνό τοίχο και να καταστεί εφικτό να περισυλλέξουν στοιχεία από το σημείο όπου ξέσπασε η φωτιά.

Οι εξετάσεις, μάλιστα, θα συνεχιστούν και την Τρίτη (27/02).

Από τη στιγμή που τα επιστημονικά στοιχεία δεν μπορούν να δώσουν πολλές πληροφορίες στη δεδομένη χρονική στιγμή, όπως γίνεται αντιληπτό δεν μπορούν να προχωρήσουν ουσιαστικά και οι έρευνες της Αστυνομίας.

Άλλωστε, δεν υπάρχει κάποια μαρτυρία για το συμβάν.

Εδώ να θυμίσουμε ότι το συμβάν έγινε αντιληπτό από μέλη της αστυνομικής δύναμης που εκτελούσαν χρέη στο οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας (άκουσαν έκρηξη).

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE