O Ρέινα αποχωρεί από την Νάπολι για χάρη άλλης… Ιταλικής ομάδας!

O Ρέινα αποχωρεί από την Νάπολι για χάρη άλλης… Ιταλικής ομάδας!

Παρά το γεγονός πως στην Νάπολι ο Ρέινα έχει ρόλο βασικό και αναντικατάστατο, ο διεθνής Ισπανός είναι στην πόρτα της εξόδου με την Μίλαν να καραδοκεί για την απόκτησή του.

O 36χρονος πορτιέρε διάγει… δεύτερη νιότη στους «παρτενοπέι» και οδεύει στην κατάκτηση ενός πρωταθλήματος μετά από το 1990.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι είναι απόλυτα ικανοποιημένος με τις επιδόσεις του ωστόσο δεν έχει εισηγηθεί την παραμονή του καθώς επιθυμεί κάποιον νεότερο για την θέση κάτω από τα γκολπόστ.

Την ίδια στιγμή, η Μίλαν παρουσιάζεται να περιμένει στην… γωνία για τον Ρέινε προτείνοντάς του μάλιστα ακόμα και συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. Συμφωνία δεν υπάρχει καθώς το πρωτάθλημα είναι σε εξέλιξη, ωστόσο η είδηση αυτή δημιουργεί σενάριο για το μέλλον του Ντοναρούμα και την παραμονή του στους «ροσονέρι».

sdna.gr

 
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ»

ΠτΔ: «Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ»

Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ, με επίπεδο αισθητά χαμηλότερο από τον μέσο όρο τόσο της ΕΕ όσο και της Ευρωζώνης, ανέφερε σε σημερινή του ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.