To ευχαριστώ του Ράουφμαν και… το μήνυμα ενότητας! (photo)

To ευχαριστώ του Ράουφμαν και… το μήνυμα ενότητας! (photo)

Ο Μάρκο Ράινερ Ράουφμαν, ο παλαίμαχος επιθετικός της Ομόνοιας, την Δευτέρα (26/2) γιόρτασε τα 51α του γενέθλια και έστειλε το δικό του μήνυμα μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» δέχθηκε σωρεία μηνυμάτων για τα γενέθλια του και θέλησε να πει το δικό του ευχαριστώ και να καλέσει όλο τον κόσμο της Ομόνοιας σε ενότητα.

Δείτε το μήνυμα του:

«Ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς σε όλους τους φίλους για τις ευχές και για τα μηνύματα που δέχτηκα για τα γενέθλια μου. Επιβάλλεται να μείνουμε ενωμένοι για να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια που έχουμε μπροστά μας».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE