Οι… σκέψεις του Σωφρόνη!

Οι… σκέψεις του Σωφρόνη!

Σε διπλό ταμπλό θα το παίξει το συγκρότημα του Σωφρόνη Αυγουστή αυτή την βδομάδα…

Οι «κυανόλευκοι» πρώτα θα έχουν μπροστά τους το παιχνίδι με τον Οθέλλο για το κύπελλο στο οποίο καλούνται να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν την πρόκριση, ενώ μετά θα ακολουθήσει το Λεμεσιανό ντέρμπι στο οποίο θα κυνηγήσει τη νίκη για να κρατηθεί σε τροχιά τίτλου.

Πάντως ο Κύπριος τεχνικός των «γαλάζιων» θα έχει δύσκολη βδομάδα και καλείται να σκεφτεί για το πώς θα παρατάξει την ομάδα του σε αυτά τα δύο παιχνίδια έτσι ώστε να μπορέσει να πετύχει τις σημαντικές και πολυπόθητες νίκες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.